Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na kávu
Mlynček overený rokmi používania, pôvodná varianta mala nedostatok v tvare osky - päťhran, na ktorú sa nasadzuje rúčka na mletie. Otvor na rúčke sa časom vydral a rúčka preklzovala. Súčasný mlynček má osku s profilom v tvare obdĺžnika, takže pôvodný problém by mal byť vylúčený. Vylepšenie sa odrazilo vo vyššej cene.
- malý, praktický, jednoduchý
- Raketa vo svojej triede.
- Žiadnu som zatiaľ nenašiel.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
S pozdravem
Tým Lauben
- výkonný
- Výhoda je, že je veľmi pekne vypracovaný, ja ho použijem ako dekoráciu do kuchyne, neskôr vyskúšam aj jeho funkciu - mletie kávy.
je šikovny
Sencor SCG 2052WH
Pridané: 26. januára 2023
(naposledy upravené 26. januára 2023)
Zakúpený v 4home.sk
Tichý
výborný melieme na ňom mak
- kupila som si ho na mletie ľanovych semienok, melie dokonale
Je super,rýchlo s polahlivo pomelie akékoľvek množstvo. Káva je vždy čerstvá.
- Veľmi pekné melie zrná pri nastavení,,fine" tzn. Na espresso kde je potrebné mať veľmi dobre zomletu kávu
- Potešilo ma automatické vypnutie podľa zvolených šálok tzn. Množstvo kávy v zásobníku
- V tejto cenovej kategórii možnosť nastavenia hrúbky mletia kávy
- V rámci ceny top produkt
- Odporúčam
- Trošku hlučný ale je to úplne v norme
- Dobre čistiteľný
- Stabilný
- Západka pod zásobníkom na kávu
- Spínač na mletie do páky (nie je ovplyvnené nastaveným časom)
- Mletie nie je dosť jemné
- Trochu málo miesta pod ústím zomletej kávy
Mlynček je dobre vymyslený a praktický. Nepôsobí síce najrobustnejšie ale domáce použitie by snáď mohol vydržať. Skupina s mlecími kameňmi sa dá ľahko vybrať a vyčistiť. Západka pod zásobníkom sa automaticky zavrie, keď sa vyberá skupina s kameňmi. V CZ/SK návode je hrubosť mletia uvedená opačne. Nanešťastie ani po správnom nastavení na najjemnešie mletie, káva nie je dosť jemne zomletá na prípravu espressa na klasických sitkách (nie pretlakových).
- Solidne spracovanie
- Pekny dizajn
- Zatial funguje spolahlivo
- Sikovne prislusenstvo (drziak na paku kavovaru, nadobka na namletu kavu, kefka na cistenie)
- Jednoducha obsluha
- Mohol by mlet jemnejsie
- tovar je cenovo dostupný
Sencor SCG 2051BK
Registrovaný používateľ
Pridané: 16. januára 2023
(naposledy upravené 16. januára 2023)
Zakúpený v Andrea Shop
- jednoduchá a bezpečná manipulácia
- pomerne tichý
- malé rozmery
- melie mak
- priehľadný uzáver
- horšie čistenie
- Tichý
- Presne dávky - dobrý casovac
Tichý , melie veľmi dobre a presne dávky
- moznost mletia jemnosti
Ja kávu nepijem, ale dcéra chcela presne takýto malý prenosný mlynček, a chcela ho v červenej farbe - takže sme si počkali na doplnenie tovaru. Moc sa mi páči aj služba, že Lidl oznámi doplnenie tovaru na mail. Dcéra je s mlynčekom spokojná, že je v pohode.
- Výborne sadne do ruky pri mletí, možnosť nastavenia hrúbky mletia, dobrá cena,
Flexibilita - možnosť použitia nielen doma ale aj mimo domova, napr. na dovolenke, pobyte v prírode v zamestnaní, na chalupe a pod. Teda možnosť vychutnať si čerstvú kávičku kdekoľvek.
- nehlučný
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »