Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na kávu
- malý,
- mlecie kamene, nie nože,
- automatické vypnutie
- široké nastavenie hrúbky mletia
- aj pri nastavení na 2 kávy, čo je namenšie množstvo, zomelie minimálne na 4 šálky
- Pri nastavení najjemnejšieho mletia melie dosť nahrubo, čo je dosť problém. Problém som vyriešil drobnou úpravou.
Problém s hrúbkou mletia som vyriešil vložením podložiek s hrúbkou 0.2mm pod mlecí kameň. Kamene sa tak dostanú bližšie k sebe. Kameň je dostupný zvrchu pootočením mechanizmu v násypníku doprava. Je tam ľavý závit. Po prispôsobení už melie dostatočne najemno. Inak som spokojný, používam ho už 2 roky. Za danú cenu je to slušný produkt. Na dobré espresso je však treba jemnejšie mletie.
Doporujem
Spokojný
- cca po štyroch rokoch mlynček funguje spoľahlivo - spokojnosť
- Šikovný, malý, veľmi praktický
- Nemelie príliš jemne
Spokojnosť
Baratza Encore
Pridané: 15. septembra 2023
(naposledy upravené 15. septembra 2023)
Zakúpený v BotaCoffee
- 40 úrovni nastavení mletia
- vhodne na rôzne druhy prípravy kávy
- Kúpil som ho na prípravu kávy nie espressa
- Na espresso je vhodnejší Encore ESP
- Na espresso menšie nastavenia, kroky môžu byt príliš veľké.
Kúpil som ho na základnú prípravu zalievanej kávy. Na tieto účely mi plne postačuje. Ak by niekto chcel namlieť kávu aj na espresso, samozrejme môže. Ale keďže nastavenie krokov mletia môže byt medzi 2 stupnami prilis veľké, na kávu je to dobre, ale na prípravu espressa nemusí. Môj zaver: Kto chce iba robiť kávu, nechce si vezme "Encore" a kto chce espresso nech si vezme "Encore ESP"
Sage BCG820
Pridané: 14. septembra 2023
(naposledy upravené 11. októbra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
spokojny, funguje super
Vynikajuci... melie najemno a rychle.
- Mlynček nad očakávanie rýchlosť a kvalita mletia. Super funkcie nastavenia.
Kúpený kvôli pomletiu lanových semienok a za mna úplná spokojnosť! :) Navyše je aj celkom tichý.
- Zatiaľ melíe dobre.
Zatiaľ som spokojná
- Jednoduché rozoberanie a čistenie
Je podľa mojej pedstavi, som spokojný
zatial melie pomaly ale isto
- dobrý výrobok pre domácnost
odporučam
- Hrubka mletia podla dlzky mletia
- Štetec na cistenie je sucastou balenia
- Sikovny aj na mletie maleho mnozstva korenia
Zodpovedá popisu, úplne mi vyhovuje.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »