Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na kávu
- Tichý mlynček s mletím priamo do páky.
- Malý šikovný s jednoduchým ovládaním
Ľahko skladovateľný ,zaberie málo miesta na uskladnenie, a vždy je poruke.
Tichý, dobre melie,nevýhoda čistenie, nedá sa vybrať nádoba.
- Vyborna funkcnost.
- Jednoduche nastavovanie jemnosti mletia.
- Poctiva kvalitna praca pri vyrobe.
Tento mlyncek vyborny pomocnik. Na tri kavy zomelie "ajn-cvaj". DOPORUCUJEM.
- Kvalitný mlynček, je možné ho použiť aj na sol či korenie
- Farba absolútne nezodpovedá. Na foto je skôr medená no v skutočnosti je to vysokolesklá zlatá.
- Mlynček na kávu splnil očakávanie, dobrá cena
- Skvelý pomer cena/kvalita
- Melie dostatočne jemne aj na espresso (na nepretlakových sitkách)
- Veľmi kompaktný
- Kvalitné prevedenie
- K dokonalosti treba zopár doplnkov
Skvelý mlynček na doma pre tých, čo to myslia s kávou vážne. Kvalitné prevedenie. Nemá sa tam moc čo pokaziť. Bezkrokové nastavovanie je ideálne na prípravu espressa, i keď nie je až tak komfortné. Malá retencia. Neviem koľko kávy zostáva vo vnútri, ktorá je potom vytlačená pri ďalšom mletí, ale skoro vždy vypadne +-0,1g toľko isto kávy, ako tam nasypem. K dokonalosti stačí pridať naklonenú podložku, násypku s mechom na vyfúknutie zvyškov kávy a veľké koleso so stupnicou pre lepšie nastavovanie hrúbky mletia (čo by možno umožnilo používať ho na rôzne spôsoby prípravy kávy).
- Rýchle jednoduché mletie kávy.
- Veľmi šikovný spratný .
Po nastavení hrubosti mletia maximálna spokojnosť. Výborný spoločník na turistike ale aj doma.
- Široká škála hrubosti mletia
- Rýchlosť namieria (oproti môjmu predchádzajúcemu ručnému mlynceku)
- Malé rozmery, zaberie minimum miesta
- Pri troche šikovnosti pomerne čistá praca
- Kávu “nehrudkuje”
- Chyba samovypnutie po určitej dobre
- zasobnik je priehľadný ( degradácia kavy slnkom)
- Malé množstvo kavy ostáva v mlynceku- ja to riešim tak, že dávam len presne množstvo kavy ktoré chcem zomlieť- po zomleti este nechám páku pod vysypkou a zatvorim zásobník - vzniknutý pretlak “vyfúkne” kávu do páky
Mlyncek by som kúpil znova, čas ale ukáže
- je šikovný a funguje dobre
Spokojnosť cena / kvalita
- melie aj mak, veď na to sme ho chceli
mám jeden mlynček Sencor doma, šikovný, nezaberie veľa miesta, melie dobre. Druhý som zakúpila do nového domu
+ veľmi kvalitný produkt vhodný na espresso s precíznym sitkom
- Tak toto je pán mlynček na domáce použitie, mal som aj jeho predchodcu Vario Home a Mahlkoenig ho modelom X54 dotiahli do dokonalosti.
Jemne pomletá káva, plní svoj účel.
Ucelove
Ja súper
Produkt som kupila za vyhodnu cenu ale nemelie tak dobre ako moj predosly Bosh, aj ked meliem dlhsie, ostanu zrnka a nie prach.
- padne dobre do ruky, melie ako má
- Výrobca by mal prehodnotiť nezmyselný polep na spodnom diele kávovaru. Nálepka je nekvalitná, nedá sa z plastového dielu odstrániť. :(
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »