Najnovšie recenzie zo sekcie Mlynčeky na kávu
- Ako dekorácia je dobrý.
- Mlynček sa po asi 15 mletiach kávy pokazil.
- Mletie
- Naklonená miska mletia
- Pomerne tichý
- nemá časovač
Ak niekto váha, či kúpiť, tak jednoznačne odporúčam. My sme ich kúpili už 4, aj ako darček. Veľmi rýchlo zomelie kávu, ale treba vedieť kedy je dosť a kedy mlieť, to sa dá rýchlo naučiť. V tejto cenovej hladine asi ani nemá význam hľadať iný, spokojnosť je zaručená.
- Spracovanie
- Navíjanie kábla
- Výkon
- Odnímacia nádoba
- Hluk
- Nahrievanie pri plnom zaťažení
- Nie najlepšie zomletá káva
So spracovaním som spokojný, kupoval som ho na základe recenzií, ale pri porovnaní s inou značkou a lacnejším mlynčekom už trocha spokojnosť opadla. Pomerne dosť hučí, pri plnom mletí je potrebné s ním zatriasť aby sa rovnomernejšie zomlela káva. Možno na iné mletie sa hodí viac, kávy som mlel rôzne a vždy by som to hodnotil skôr ako dostatočné. Keďže máme aj iný mlynček, tak tento pôjde primárne na orechy a iné suché veci.
- Tichý mlýnek s časovačem.
- Neznám
Krásný design, přehledné jednoduché ovládání, výborné pomletí kávy.
Zatiaľ som ho použil iba raz ale vyzerá skvelo, konštrukcia je veľmi pevná a za tu cenu je to asi fakt najlepsi mlyncek na trhu.
Bosch TSM6A013B
Pridané: 18. novembra 2024
(naposledy upravené 18. novembra 2024)
Zakúpený v DOMOSS
- Je to proste výborná mašinka používam hlavne na všetky druhy orechov mám doma 2 ks a tretí som objednal rodičom
- Ľahká manipulácia
Nie všetky zrná sú zomleté rovnako
- Jednoduché a lahko nastaviteľné
Melie ako má, len si treba zvyknúť.
- Rýchle mletie
- Lahké nastavenie
- Bezproblémový
- Trocha hlučný
- Pomer cena/výkon+funkcie
Super mlynček, univerzálny, možnosť dobrého nastavovania mletia aj na espresso.
- slaba tesnost spodneho dielu
DeLonghi KG 89
Pridané: 10. novembra 2024
(naposledy upravené 10. novembra 2024)
Zakúpený v NAY.sk
- Paráda
- použité síce na mletie štipľavej papriky, ale pomlelo krásne, na jemno
- ľahká manipulácia
Reakcia značky BOSCH
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Slúži na to na čo má, zatiaľ slúži
- Kvalitný mlynček, ktorý dokáže pomlieť kávu na espresso, aeropress, pour over aj french press
- Extrémne rýchle mletie
- Balenie obsahuje všetko potrebné na údržbu mlynčeka
- Vonkajšie nastavenie hrúbky mletia
Odporúčam si naštudovať , ako po vyčistení nakalibrovať mlynček (prvýkrát je to malé dobrodružstvo, ale potom už bez problémov)
- Precizne spracovane, a spolahlivo melie….
- Dobré recenzie.
Reakcia značky BOSCH
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude mlýnek sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Kvalita spracovania
- Ľahkosť mletia
- Rýchlosť mletia
- Zásobník na kávové zrná mohol byť väčší - je potrebné často dosýpať kávu
Krásny, kvalitný produkt. Radosť používať. Prešli sme po 10 rokoch z ľacného LODOS mlynčeku a bolo to presadnutie z Felicie do RollsRoycu!
Pekná dekorácia
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »